• Dištančné vyučovanie 5.- 9.ročníka od pondelka 6.12.2021

          • -    online vyučovanie prebieha podľa aktuálne platného rozvrhu 

            -    žiaci sa pripájajú na hodiny podľa zvonenia v škole

            -    pripájajú sa cez Edupage – pripájame link na video s návodom na prihlásenie pre žiakov

            https://www.youtube.com/watch?v=-rOhkwwONAY

            -    online cez Microsoft Teams sa vyučujú sa všetky predmety okrem predmetov: výtvarná výchova, telesná výchova a šport, etika, náboženstvo, technika – z týchto predmetov budú žiakom iba poslané zadania – úlohy

            Prajeme príjemný adventný čas!

        • Vedomostný kvíz o Kampani Červené stužky
          • Vedomostný kvíz o Kampani Červené stužky

          • Vyvrcholením aktivít ku kampani Červené stužky bol na našej škole vedomostný kvíz. Žiaci 7. – 9. ročníka ho písali v poobedňajších hodinách v Deň boja proti AIDS 1.12. cez Edupage. Urobilo tak 40 žiakov a medzi najlepších patrili zo 7.A triedy: Ľubomír Cifrík, Andrej Ďureje a Ondrej Ďurina, zo 7.B triedy: Filip Gašparovič, Alexandra Korenačková a Branislav Šnirc, z 8.A triedy: Nina Petrášová, Tamara Žiaková a Nikola Gašparovičová, z 8.B triedy: Miroslav Javorka a Barbora Boboková, z 9.A triedy: Štefan Belaň, Sofia Ďurejová, Marek Hoos, Kristián Múdry, Michaela Vidová a z 9.B triedy: Kristína Fábryová, Nikol Fábryová, Eliška Gajdošová, Petra Hajdúchová, Timea Šestáková, Dominika Píšová, Karolína Krišková a Nina Kabinová. Títo žiaci získali za odmenu diplom a tajného žolíka, ktorý predstavuje jednotku. Toho môžu uplatniť v ich vybranom predmete do konca školského roka. Žiakom ďakujeme za ich čas, ktorý strávili pri písaní testu a tešíme sa na ďalšie takého zaujímavé aktivity.

          • Prechod tried 2.stupňa na dištančné vzdelávanie

          • VYHLÁŠKA č.277 Regionálneho úradu verejného zdravotníctva Prievidza so sídlom v Bojniciach, ktorou sa nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia pre okresy Prievidza a Partizánske, nariaďuje zákaz prezenčného vzdelávania v období od 6.12.2021 do 17.12.2021 vrátane pre 2.stupeň základných škôl. Triedy 5.- 9.ročníka prechádzajú od pondelka 6.12.2021 na dištančné vzdelávanie. Vyučovanie bude prebiehať online cez Microsoft TEAMS. Podrobnejšie informácie dostanú žiaci od triednych vyučujúcich. 

            Vianočné prázdniny sa v školskom roku 2021/2022 uskutočnia vo všetkých školách v termíne od 20. decembra 2021 do 7. januára 2022.

        • ,,Krabička lásky"
          • ,,Krabička lásky"

          • Vážení rodičia, milé deti ešte zajtra a vo štvrtok sa dá priniesť do školy „Krabička lásky“. Môžete ju odovzdať p.uč. Oršulovej, alebo vaším pani učiteľkám a pánom učiteľom triednym. Verím, že urobíme radosť aspoň pár deduškom a babičkám. VĎAKA

          • Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok?

          • Vážení rodičia, milé deti,

            minulý rok sme sa zapojili do kampane „Krabička plná lásky“. Tento rok by sme to  chceli zopakovať, hoci máme už len málo času. Myslím ale, že kto chce pomôcť a prispieť, tomu čas nerobí žiadny problém. Takže, kto máte záujem, prosím, zapojte sa do tejto zbierky. Krabičky môžete priniesť do školy od pondelka do štvrtka 2.12.2021. V priloženom plagáte si, prosím, prečítajte, aký má byť obsah krabičky. PROSÍM, OBSAH TREBA STRIKTNE DODRŽAŤ! Krabička sa musí dať otvoriť, môže byť zakúpená nejaká s vianočnou tematikou, alebo ju môžeme vyrobiť z krabičky od topánok (obtiahnuť vianočným papierom). Po zozbieraní ju poverení pracovníci musia otvoriť, skontrolovať jej obsah (preto je dôležité, aby sa dodržal obsah, lebo potom je kopa práce s prekladaním a prikladaním obsahu, aby všade bolo rovnako).

            Zbierku sa rozhodli organizátori zrealizovať s vedomím zvýšených hygienických požiadavok. Prvoradé je pre nich ochrániť zdravie kontaktných osôb a ich rodín, ale aj zdravie pracovníkov a seniorov v zariadeniach.

            „Mimoriadna situácia si vyžaduje mimoriadne inštrukcie,” dodávajú pri zozname pokynov s ohľadom na pandémiu. Dôkladne umyté ruky, osobitne zabalený vrch a spodok krabice, rúško a odstup pri odovzdávaní balíčka sú len príklady pravidiel tohto ročníka.

            Krabičky budú taktiež prechádzať dvojitou karanténou. Prvá prebehne u kontaktnej osoby, kedy 96 hodín od prijatia bude krabička odložená a až potom skontrolovaná. Následne balíček prejde druhou karanténou priamo v zariadeniach pre seniorov na izolovanom mieste po dobu siedmich dní.

            Môžete sa zapojiť ako rodina, jednotlivec, skupina trieda. Nejde o kvantitu -  ide o zapojenie, kamarátstvo, súdržnosť, dohodu o prejav LÁSKY.

            Pre viac informácii: Home - Koľko Lásky (kolkolasky.sk)
            ​​​​​​​

          • Povinnosť nosiť rúško od 25. 11. 2021

          • V nadväznosti na vyhlášku ÚVZ SR č. 262/2021, ktorá vstupuje do platnosti od 25. 11. 2021, oznamujeme rodičom a žiakom, že podľa § 2, ods. 3 písm. a) tejto vyhlášky, sú žiaci POVINNÍ NOSIŤ RÚŠKO v priestoroch školy.

            Prosíme rodičov, aby svojim deťom zabezpečili minimálne 2 ks rúšok na deň. 

            Ďakujeme za pochopenie a spoluprácu.

        • Kampaň Červené stužky
          • Kampaň Červené stužky

          • Červené stužky sú symbolom a názvom celoslovenskej kampane boja proti AIDS, ktorú s podporou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR, Obvodného úradu v Žiline a mesta Žilina organizuje Gymnázium sv. Františka v Žiline. Kampaň sa uskutočňuje pod záštitou Kancelárie WHO na Slovensku a pod odbornou garanciou Ministerstva zdravotníctva SR a viacerých odborných pracovísk na Slovensku a v zahraničí. Kampaň nie je spojená s finančnou verejnou zbierkou.

            AIDS je celosvetový problém, ktorý sa dotýka aj Slovenska a každého jedného z nás. Štrnásty ročník celoslovenskej kampane Červené stužky, prebieha od 2. septembra 2021 a vyvrcholí 1. decembra 2021 – na Svetový deň boja proti AIDS.

            Naša škola v rámci aktivít realizovala výtvarnú súťaž na tému: Logo pre Červené stužky. Celkovo sme dostali 18 pohľadníc. Mená žiakov, ktorí aktivitu realizovali: Sofia Vidová, Samuel Fábry, Marko Oršula, Magdaléna a Paulína Mičkové, Hana Danáková, Ema Pernišová, Filip Gašparovič a Alexandra Korenačková zo 7.B triedy, Nikol Mitašová, Dávid Bukovan, Viktória Boboková, Andrej Ďureje, Barbora Balažková, Ľubomír Cifrík, Nina Šestáková a Tadeáš Vida zo 7.A triedy, Eliška Gajdošová z 9.B triedy. Odborná porota vybrala tri najkrajšie, ktoré sme poslali do súťaže. Držíme palce pri vyhodnotení výsledkov: Eliške Gajdošovej z 9.B, Alexandre Korenačkovej zo 7.B a Nikol Mitašovej zo 7.A triedy.

            Na zviditeľnenie kampane 25. novembra žiaci na druhom stupni nosili na oblečení červenú stužku. Stužky vyrábali žiaci siedmeho ročníka, ktorí sú nápomocní pri realizácii kampane. V tento deň bola rozhlasová relácia ku kampani Červené stužky a umiestnenie plagátu kampane na viditeľnom mieste v škole. Počas veľkej prestávky sme sa spoločne odfotili.

            Realizácia online hodiny prebehla v triedach siedmeho ročníka, ktoré sa učia ľudské telo a procesy, ktoré v ňom prebiehajú. Na začiatku hodiny sme si spoločne pozreli film Príbehy anjelov a diskutovali sme o problematike, ktorá ich zaujala. Následne si pozreli príbeh Neskreslená veda: Vírus HIV/choroba AIDS. Príbeh bol inšpiráciou k vytvoreniu vedomostného kvízu pre našich žiakov 7. – 9. ročníka cez Edupage. Kvíz sa bude konať online dňa 1.12. na Svetový deň boja proti AIDS. Žiaci s najlepším počtom bodov dostanú diplom, informačné brožúrky a sladkú odmenu. Držíme palce.V

          • Karanténne opatrenia

          • RUVZ v Prievidzi so sídlom v Bojniciach nariadilo z dôvodu výskytu ochorenia COVID 19 karanténne opatrenia triedam:

            5.ročník - od 20.11.2021 do 29.11.2021 vrátane

            8.B - od 25.11.2021 - 4.12.2021 vrátane

            Vyučovanie v uvedených triedach prebieha dištančne. 

            Zdôrazňujeme, že na obdobie nariadenej karantény pre všetkých žiakov platia známe opatrenia, teda počnúc dnešným dňom:

            • sledovať svoj zdravotný stav a v prípade objavenia sa príznakov (zvýšená telesná teplota, kašeľ, zvracanie, kožná vyrážka, hnačky, náhla strata chuti a čuchu, iný príznak akútnej infekcie dýchacích ciest) bez meškania telefonicky kontaktovať svojho ošetrujúceho lekára
            • zostať v domácej izolácii
            • zdržať sa sociálnych kontaktov
            • pred nástupom do školy predložiť triednej učiteľke Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti v písomnej podobe alebo elektronicky cez Edupage

            Žiadame o dodržanie opatrení, dúfame, že zostaneme zdraví. Ďakujeme za porozumenie!

        • Týždeň vedy a techniky
          • Týždeň vedy a techniky

          • Naša škola sa zapojila do Týždňa vedy a techniky, kde žiaci využívali bádateľské aktivity pri pokusoch, výrobe výrobkov z dreva a papiera.

            Na chémii vyrábali žiaci 6.A, 6.B a 7.B triedy sliz pomocou lepidla Herkules, sódy - uhličitanu sodného a farbiva z temperových farieb. Všetko si odvážili na laboratórnych váhach a potom chemikálie zmiešali. Používali petriho misky, kde po 10 minútovom miešaní vznikla hmota pripomínajúca sliz, ktorú potom miesili v rukách. Pri tejto aktivite sa zabavili a zistili, že chémia ako veda, nie je žiaden strašiak.  

            Na hodine techniky 6.B trieda vyrábala od októbra varešky, ktoré potešia ich rodiny.

            Žiaci nezaháľali ani na vyučovacích hodinách fyziky. Samostatne i skupinovo bádali, opisovali a vysvetľovali zrealizované experimenty. Šiestaci využili svoju manuálnu zručnosť a vyrobili „chodiaceho panáčika“. Starší žiaci, deviataci, pokusmi overovali magnetizmus a elektrostatiku. Práca sa všetkým páčila, žiaci sa obohatili o ďalšie vedomosti a zákonitosti prírody, vedy.

        • Keď sa delíme o dobro, v našom okolí je viac svetla a tepla
          • Keď sa delíme o dobro, v našom okolí je viac svetla a tepla

          • Žiaci 8.ročníka sa na vyučovaní s p. učiteľkou S. Ďurákovou preniesli do krajín, ktorých jazyky sa na našej škole vyučujú. Oboznámili sa so zvykmi a tradíciami spojenými s oslavou Dňa vďakyvzdania v Amerika a „Martinstagu“ (Deň svätého Martina)  v nemecky hovoriacich krajinách. Tento deň je zvlášť populárny u detí, v mnohých nemeckých školách sa oslavuje život tohto svätca prostredníctvom divadelných hier. Neskôr večer deti nesú sviečkové lampióny a spievajú "lampiónové piesne" na oslavu dňa svätého Martina a chodia po zotmení v sprievode po uliciach.

            Na hodinách nechýbali zaujímavé texty, piesne, videá. Vestibul školy skrášlili lampióny, ktoré si žiaci sami vytvorili s pani učiteľkou E.Cipovovou. Symboliku svetla a sviece žiaci spojili s príbehom sv. Martina a žobráka, ktorému bolo teplejšie, keď sa s ním Martin rozdelil o svoj plášť.

            Keď sa delíme o dobro, v našom okolí je viac svetla a tepla – ako v lampióne

        • MȎJ NAJKRAJŠÍ PRÍBEH SO STARÝMI RODIČMI
          • MȎJ NAJKRAJŠÍ PRÍBEH SO STARÝMI RODIČMI

          • Ďakujeme  všetkým žiakom, ktorí sa zapojili do súťaže môj najkrajší príbeh so starými rodičmi, práce odovzdali žiaci z 8.A Barbora Chalmovská, Tamara Žiaková, Michaela Bistáková,Monika Vidová z 8.B Lukáš Belaň, Monika Repková, Karin Kollárová a z 5.ročníka Barbora Pastieriková, Aneta Hevessyová,Simona Schutová. Na prvom stupni odovzdali 10 pekných prác  žiaci 4.B a najaktívnejšou triedou sa stala trieda 4.A , ktorá odovzdala 16 príbehov a 19 krásnych kresieb. Päť prác bolo komisiou kultúry zaradených do malého časopisu vydaného v našej obci v rámci mesiaca úcty k starším ( je už na web stránke školy).Ďakujeme aj všetkým pani učiteľkám, ktoré sa podieľali na motivácii žiakov. Všetci dostali odmeny od školského parlamentu.

        • NAJNÁPADITEJŠÍ KOMIKS
          • NAJNÁPADITEJŠÍ KOMIKS

          • Školský parlament vyhlásil na začiatku októbra súťaž o najnápaditejší komiks vyrobený triedou, alebo triednou skupinou. Na základe odovzdaných prác členovia parlamentu rozhodli o výsledkoch takto. Z prvého stupňa sa na 3. mieste umiestnili žiaci 2.A, na druhom mieste akčná skupinka  zo 4.A v zložení Viktória Vidová, Monika Kajklová, Natália Valenteje, Patrik Sochora, Adela Vojtová, Lili Hladká, a na prvom mieste trieda 2.B. Na druhom stupni si odmenu zaslúžila trieda 5. ročníka. Školský parlament zabezpečil sladké odmeny.

          • POĎAKOVANIE

          • Už druhý týždeň sa tešíme z nového hádzanárskeho ihriska. Týmto srdečne ďakujeme pánovi starostovi Ing. Jánovi Daňovi  a členom obecného zastupiteľstva za podporu. Bez finančnej pomoci zriaďovateľa školy, obce Lehota pod Vtáčnikom, by oprava ihriska nebola možná.

            Ihrisko bude slúžiť žiakom počas výchovno-vzdelávacieho procesu, v rámci činnosti školského klubu detí, počas mimoškolskej činnosti, tréningov hádzanárskeho oddielu a iných voľnočasových aktivít.

            Máme krásne nové ihrisko, a preto nezabúdajme, že je potrebné ho chrániť.  Na ihrisku je zakázané, jazdiť na bicykli,  kolieskových korčuliach, používať futbalové kopačky, fajčiť, manipulovať s ohňom, používať ostré predmety, vodiť psov. 

            V mene žiakov a zamestnancov školy

            Mgr. M.Gajdošová

            riaditeľka školy

          • Upozornenie pred návratom do školy

          • Vážení rodičia,

            pripomíname Vám, že po každom prerušení dochádzky žiaka do školy v trvaní 3 a viac po sebe nasledujúcich dní (vrátane víkendov a sviatkov) rodič predkladá „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“ žiaka (príloha, možno zaslať aj elektronicky cez EduPage).

            Predloženie tohto vyhlásenia v utorok 2.11.2021 (v tlačenej podobe triedemu učiteľovi alebo v elektronickej podobe cez Edupage) je podmienkou účasti žiaka na vyučovaní.

            Žiak s príznakmi musí zostať doma. Pokiaľ rodič nevie vylúčiť príznaky, kontaktuje detského lekára.

            V spoločných priestoroch, resp. v miešaných skupinách je žiak povinný nosiť rúško alebo iné prekrytie horných dýchacích ciest. 

            Ďakujeme za porozumenie.

        • Projekt HOVORME O JEDLE
          • Projekt HOVORME O JEDLE

          • Medzi naše aktivity, ktoré sme realizovali v týždni zdravej výživy v projekte Hovorme o jedle, patrí: súťažno-vzdelávacia aktivita "Hovorme o jedle", výtvarná súťaž "Chutné maľovanie", literárna súťaž "Najzdravšie ovocie a zelenina rastie za rohom" a fotografická súťaž "Očami gurmána".

            Denná téma súťažno-vzdelávacej aktivity "Hovorme o jedle": Chlieb, pečivo, obilniny, cestoviny, zemiaky. Túto aktivitu realizovali žiaci 6.B na hodine výtvarnej výchovy. Spoznávali naše strukoviny a vytvárali diela, pri ktorých ich používali. Aktivitu realizovala Ing. Emília Kováčová.

            Do aktivít sa zapojila aj trieda 2.A, kde sa žiaci spolu s pani učiteľkou rozprávali o dôležitosti správneho stravovania. Preto si vyhlásili mliečny, nátierkový a ovocný deň. Deti priniesli do školy na desiatu mliečny výrobok, rôzne nátierky, ktoré im pomohli nachystať ochotné mamičky, a rôzne druhy ovocia na vitamínové misy. Všetci boli z tejto aktivity natešení a ochotní zapojiť sa. Aktivitu realizovala Mgr. Emília Ďurejová.

            Denná téma súťažno-vzdelávacej aktivity "Hovorme o jedle": Mlieko a mliečne výrobky od slovenských kravičiek. Na hodinách biológie sa žiaci  6. ročníka učili o ľudských sídlach a pripomenuli si, že ich súčasťou sú rastliny pestované v záhradách a sadoch, ale aj živočíchy chované v drobnochove u nich na dvore, alebo vo veľkochove v okolí dediny. Takúto malú Farmu u Madžov navštívili žiaci 6.B triedy, kde získali informácie o spracovaní mlieka a výrobe mliečnych výrobkov. Aktivitu realizovala RNDr. Dagmar Černáková a Bc. Magdaléna Madžová.

            Výtvarná súťaž "Chutné maľovanie": výtvarné práce v téme Ovocie a zelenina. Žiaci kreslili farebné jabĺčka, hrušky, slivky a čerešne, vytvárali tanier plný vitamínov, nezabudli na lepenie našich strukovín, pričom využívali rôzne výtvarné techniky. Aktivitu realizovali Mgr. Magdaléma Kocáková, Mgr. Alena Juríková, Mgr. Iveta Kušnírová, Mgr. Emília Ďurejová a Mgr. Michaela Mária Gregorová. Do súťaže sme poslali práce, autorkami ktorých boli Timea Čičmancová z 5. ročníka a Megan Cápayová z 1.A triedy. Výtvarníčkam držíme palce pri maľovaní ďalších prác.

            Literárna súťaž "Najzdravšie ovocie a zelenina rastie za rohom". Žiaci napísali krásne literárne diela. Do súťaže sme poslali práce Andreja Ďurejeho zo 7.A triedy, Alexandry Korenačkovej zo 7.B triedy a Rebeky Šnircovej zo 6.B triedy. Našim spisovateľom držíme palce v ďalšom písaní krásnych básní.  Aktivitu realizovala Mgr. Mária Uhlárová.

            Fotografická súťaž "Očami gurmána". Fotografie boli poslané do súťaže. Celkovo sme poslali 4 fotografie, ktorých autormi boli Samuel Vida a Anna Madžová. Aktivitu realizovala RNDr. Dagmar Černáková.

            Najúspešnejšou triedou v projekte sa stala 2.A na I. stupni a trieda 5. ročníka na II. stupni. Trieda získa diplom a mliečnu odmenu. Výtvarníčky a spisovatelia dostanú diplom s malým darčekom. Všetkým veľmi pekne ďakujeme.

        • Jesenná tekvička
          • Jesenná tekvička

          • V októbri prebehla na škole obľúbená suťaž „Jesenná tekvička“.

            Porota zložená z pani vychovávateliek z ŠKD a z pani učiteliek z 1.-4. ročníka mala aj tento rok veľmi ťažkú úlohu.

            Do súťaže sa zapojilo 35 detí a chodba pred vstupom do ŠKD sa na týždeň premenila na rozprávkovú alej. Opäť nás vítali tekvicové potvorky, princezné, zvieratká, rôzne postavičky a jesenné aranžmány.  Preto bolo samozrejme veľmi ťažké vybrať tie najkrajšie. Nakoniec musela porota vybrať 12 najlepších tvorcov a tých sme slávnostne odmenili malou pozornosťou. Ostatné deti dostali sladkú odmenu. Všetkým deťom, ale aj ich rodičom ďakujeme za krásnu prezentáciu tekvíc a budeme sa tešiť, čo uvidíme zase o rok. Tekvica sa tak stáva pre nás nie len symbolom jesene, ale aj tvorivisti a fantázie.

        • Sme víťazi obvodného kola v malom futbale
          • Sme víťazi obvodného kola v malom futbale

          • Naši mladší žiaci sa prebojovali do finále okresného kola v malom futbale, ktoré sa uskutoční na jar 2022 v Prievidzi na ZŠ Rastislavovej. Na našom ihrisku odohrali tri víťazné zápasy so svojimi rovesníkmi so ZŠ Nitrianske Rudno, Nováky a Oslany.

            Naše družstvo hralo v zložení: Hajsterová Michaela, Kluvancová Dominika, Pánis Patrik, Oršula Simon, Oršula Tomáš, Kapuš Simon, Môťovský David, Šnirc Tomáš, Perniš Peter, Gabaš Matej, Adámik Juraj.

            Žiakov na súťaž pripravovali Mgr. V.Cipov a Mgr. R. Lacko.

            Gratulujeme a držíme palce v okresnom kole!

          • Mesiac úcty k starším

          • Vážení seniori.

            Október patrí ku krásnym jesenným mesiacom. Práve jeseň ako taká  je symbolický spojená aj s jeseňou života. Október je vyhlásený za Mesiac úcty k starším.

            Komisia kultúry pri Obecnom zastupiteľstve v spolupráci so základnou školou v našej obci vydala pri tejto príležitosti tematický leták určený vám – seniorom.  Nájdete v ňom okrem iného práce detí základnej školy, v ktorých spomínajú na svoje zážitky so starými rodičmi.

          • RIADITEĽSKÉ VOĽNO - piatok 15.10.2021

          • Na základe § 150 ods. 5 zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a § 3 ods. 10 vyhlášky MŠ SR č. 231/2009 Z. z. o organizácii školského roka na základných školách, stredných školách, na základných umeleckých školách, na odborných učilištiach a jazykových školách riaditeľka Základnej školy, Školská 766/2, Lehota pod Vtáčnikom  

                                                                                      p o s k y t u j e

            z prevádzkových a organizačných dôvodov

            riaditeľské voľno dňa 15. 10. 2021 (piatok)

            pre žiakov Základnej školy, Školská 766/82, Lehota pod Vtáčnikom.

                                                                                   Mgr. M.Gajdošová

            Organizačné pokyny 15.10.2021

            • V tento deň budú žiaci hromadne odhlásení z obeda.
            • Dištančné vzdelávanie v tento deň prebiehať nebude.
            • ŠKD nebude v prevádzke.
            • Rodič predkladá v pondelok 18.10.2021 Vyhlásenie o bezpríznakovosti - je ho možné poslať aj elektronicky cez EduPage.
        • ZBER PAPIERA POKRAČUJE do 15.10.2021
          • ZBER PAPIERA POKRAČUJE do 15.10.2021

          • Vážení rodičia, milí žiaci!

            Vyhlásili sme medzitriednu súťaž v zbere papiera. Takže milí žiaci, hor sa do toho! Môžu vám pomôcť aj rodičia, starí rodičia, susedia. Trieda, ktorá nazbiera najviac papiera, bude odmenená peknou cenou, ktorá zatiaľ zostáva tajomstvom. 

            Kontajner tu bude do piatku 15.10.2021.

            Kedy môžete papier priniesť? Ráno v čase od 7,00 hod  do 14,30 hod.

            Prosíme Vás, papier si doma odvážte!

            Ohláste sa u pána školníka.