• "Budú z nás záchranári?"

          • Aj v tomto pandemickom čase sa snažíme priniesť žiakom aspoň nejaké spestrenie dištančného vzdelávania. Od študenta Lukáš Cabaníka zo Žilinskej univerzity, Fakulty bezpečnostného inžinierstva, odbor záchranné služby sme dostali zaujímavú ponuku na prednášku o prvej pomoci a neodkladnej zdravotnej starostlivosti. Prednáška sa realizovala cez Teams. Najprv boli žiaci prekvapení, že hneď na začiatku písali test, ale neskôr pochopili, že je to súčasť celej „taktiky“ prednášky. Prednášajúci totiž potreboval zistiť, ako sú na tom žiaci s vedomosťami ohľadom prvej pomoci a jej poskytovania. Potom sa už však celá prednáška niesla vo veľmi priateľskej atmosfére. Žiaci ocenili hlavne prístup prednášajúceho a jeho komunikáciu s nimi. Informácie boli zaujímavé, poučné,  hravou formou, žiaci sa veľa naučili a počas besedy bola dobrá nálada. Prednášajúci bol ochotný odpovedať na všetky ich otázky a z jednohodinovej besedy sa stala takmer trojhodinová... Žiaci si uvedomili, že sa nučili veci potrebné do bežného života, lebo nikdy nevieme či nebudeme túto pomoc potrebovať pre nikom blízkom. Po dvoch týždňoch dostali žiaci ten istý dotazník ako na začiatku, a zisťovali sme, či si niečo z besedy zapamätali. Prednášajúci vyhodnotil dotazníky a výsledok je :  v základných otázkach bola percentuálna úspešnosť vzorky vysoká, avšak hodnotu výslednej úspešnosti zhoršovali otázky, ktoré boli náročnejšie na aplikáciu činností z reálnych situácií (krvácanie, epileptický šok a pod.). Sledovaná vzorka dosiahla úroveň úspešnosti dotazníka 75,47 % a hodnotenie teda znie Dostatočne pripravení vykonávať neodkladnú zdravotnú starostlivosť. Po vyhodnotení druhého dotazníka je výsledok nasledovný: výsledné hodnotenie po prednáške dosiahli žiaci lepšie  83% t.j. Dobre pripravení vykonávať neodkladnú zdravotnú starostlivosť. Takže sa oplatilo počúvať!

            Ďakujeme všetkým žiakom, ktorí využili svoj čas na niečo naozaj užitočné a pani učiteľke Mgr. Terézii Hájkovej za technickú pomoc pri príprave besedy.

        • Dôležitý oznam pre žiakov a rodičov 8.a 9.ročníka
          • Dôležitý oznam pre žiakov a rodičov 8.a 9.ročníka

          • Vážení rodičia,

            od 19. apríla 2021 sa môžu vrátiť k prezenčnej forme výučby žiaci ôsmych a deviatych ročníkov zo základných škôl mimo čiernych okresov.

            Mnohí ste prejavili záujem o pretestovanie Vášho dieťaťa PCR kloktacím testom. Ak nie, môžete svoje rozhodnutie ešte prehodnotiť.

            Testovanie PCR kloktacími testami sa uskutoční  v šatniach v pavilóne telocviční v stredu 14.4.2021 nasledovne (dištančné vyučovanie 8. a 9. ročníka v tento deň nebude prebiehať online).

            9.00     8.A                 

            9.45     8.B

            10.30   9.A

            11.15   9.B

            Prosíme Vás, aby ste si pripravili príslušné tlačivá, ktoré nájdete v prílohe tejto správy.
            Bez predloženia týchto tlačív žiak nebude môcť byť pretestovaný.

            Výsledok testu dostanete do 72 hodín od okamihu, kedy škola odovzdá odobraté vzorky na vyhodnotenie do laboratória. Prostredníctvom emailu dostanete upozornenie s odkazom na internetovú stránku. Aby ste si mohli výsledok testu zobraziť prípadne stiahnuť k sebe do počítača, budete sa musieť identifikovať prostredníctvom čísla vašej vzorky (nájdete ho na zadnej strane letáku, ktorý žiak dostane v škole po uskutočnení testu). O výsledku testu je anonymizovanou formou informovaná aj vaša škola.

            Vyučovanie 8.a 9. ročníka v prezenčnej podobe môže začať 19.4.2021.

            Podrobné informácie o kloktacích testoch nájdete na www.testujemeskoly.sk

            Podmienka účasti žiaka 2.stupňa na vyučovaní:

            • v prípade obnovenia vyučovania na 2.stupni je podmienkou účasti žiaka 2.stupňa na prezenčnom vyučovaní negatívny výsledok RT-PCR, potvrdenie výsledku antigénového testu certifikovaného na území EU, negatívny výsledok PCR kloktacím testom alebo potvrdenie o výnimke. Môžete sa teda rozhodnúť pre iný spôsob testovanie ako kloktacími testami. Cez najbližší víkend  (17.-18.4.2021) bude prebiehať skríningové testovanie aj v našej obci.
            • negatívny test jedného zákonného zástupcu žiaka 2.stupňa nie starší ako sedem dní
            • žiak pri nástupe do školy predloží čestné vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti  a tiež kópiu potvrdenia negatívneho výsledku RT-PCR testu alebo potvrdenie negatívneho výsledku antigénového testu alebo potvrdenie o výnimke.  

            V prípade, ak zákonný zástupca žiaka alebo žiak 2.stupňa neabsolvuje testovanie, a z tohto dôvodu sa žiak nebude zúčastňovať prezenčného vyučovania, škola eviduje neprítomnosť žiaka podľa týchto podmienok:

            1. Ospravedlní absenciu žiakovi, ak je táto zákonným zástupcom riadne nahlásená z dôvodu netestovania zákonného zástupcu žiaka a zároveň zabezpečuje kontakt so školou ohľadom vzdelávania svojho dieťaťa, ktoré bude prebiehať formou zadávania úloh, ako je obvyklé pri chorobe dieťaťa alebo formou dištančného vyučovania, ak má na to škola kapacitné možnosti. Ak tak zákonný zástupca neurobí v priebehu 5 dní školského vyučovania, je to považované za zanedbávanie povinnej školskej dochádzky a riaditeľ školy bude kontaktovať ÚPSVAR SR s hlásením o jej zanedbávaní.

            2. Ak neprítomnosť na prezenčnom vyučovaní bude dlhšia ako 15 vyučovacích dní a rodič nezabezpečí kontakt so školou podľa bodu 1, žiak môže byť komisionálne preskúšaný z učiva daného ročníka.

            3. Zákonný zástupca nemá nárok na tzv. „pandemickú OČR.“

            Dúfajme, že sa epidemiologická situácia bude zlepšovať a že budeme môcť chodiť do školy bez pretestovania. Zatiaľ Vám ďakujeme za pochopenie.

          • EnvirOtázniky

          • Aj v tejto korona dobe pre vás pripravila agentúra životného prostredia olympiádu EnvirOtázniky. Cieľom olympiády je zvýšiť záujem žiakov základných škôl o prírodovedné predmety a o problematiku životného prostredia ešte pred rozhodovaním sa o budúcom štúdiu na stredných školách. Súčasne má prispieť k zvyšovaniu environmentálneho vedomia, informovanosti o trvalo udržateľnom rozvoji a angažovanosti žiakov v otázkach životného prostredia doma, v škole a vo svojom regióne. Aktuálny ročník sa nesie v znamení z každého rožka troška.

            OKRUHY SÚŤAŽNÝCH OTÁZOK XV. ROČNÍKA:

            •             Ekologické poľnohospodárstvo (zdravá pôda – zdravá krajina – zdraví obyvatelia)

            •             Rýchla móda - fast fashion

            •             Plasty

            •             Globálne dopady skleníkového efektu

            Žiak na druhom stupni, ktorý má záujem nech kontaktuje pani učiteľku Černákovú cez EduPage, tá mu vytvorí prihlasovacie meno a heslo. V správe treba uviesť meno žiaka, triedu, vek, adresu a mail. Prihlásite sa zo stránky https://www.ewobox.sk/sazp/envirotazniky. Odpovede posielate do 22. apríla, čaká vás 40 otázok, z každej správnej získate jeden bod.  A o čo hráte?

            •             1. cena - Elektrokolobežka XIAOMI

            •             2. cena - Digitálny fotoaparát Canon

            •             3. cena - Smart hodinky XIAOMI TREX

            •             4. - 10. cena balíček propagačných materiálov SAŽP

            Tešíme sa na váš záujem a držíme palce.

        • Vyučovanie od stredy 7.4.2021
          • Vyučovanie od stredy 7.4.2021

          • Vyučovanie 5.-9.ročníka prebieha naďalej dištančne.

            Vyučovanie 1.-4.ročníka bude prebiehať prezenčne.

            Podmienka účasti na vyučovaní:

            • negatívny test jedného zákonného zástupcu nie starší ako 7 dní
            • žiaci 1.stupňa sa netestujú, aj keď presiahli vek 10 rokov
            • žiak pri nástupe do školy predloží čestné vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti  a tiež kópiu potvrdenia negatívneho výsledku RT-PCR testu alebo potvrdenie negatívneho výsledku antigénového testu alebo potvrdenie o výnimke.  

            Vyučovanie bude prebiehať za sprísnených epidemiologických opatrení.

            ŠKD bude fungovať v bežnej prevádzke.

            Opätovne Vás žiadame o zodpovedný prístup. Prosíme, sledujte zdravotný stav svojich detí a v prípade príznakov čo i len bežného prechladnutia a pod. ich preventívne do školy neposielajte.

            Sledujte priebežne stránku školy, v prípade akejkoľvek zmeny Vás budeme informovať!

        • INFORMÁCIE KU TESTOVANIU ŽIAKOV kloktaním
          • INFORMÁCIE KU TESTOVANIU ŽIAKOV kloktaním

          • Vážení rodičia,

            už sme Vás informovali, že na základe zlepšujúcej sa epidemiologickej situácie nastane po veľkonočných prázdninách pravdepodobne zmena a s veľkou pravdepodobnosťou sa začneme riadiť  regionálnym COVID automatom.

            Ak bude okres Prievidza v III. stupni varovania, obnoví sa vyučovanie v 9. ročníku základných škôl, v prípade II. stupňa varovania v okrese by mohlo dôjsť k otvoreniu celého 2. stupňa základných škôl prezenčnou formou vzdelávania.

            Podmienkou účasti žiaka 2.stupňa na prezenčnom vyučovaní je negatívny výsledok RT-PCR, potvrdenie výsledku antigénového testu certifikovaného na území EU, negatívny výsledok  PCR kloktacím testom alebo potvrdenie o výnimke.

            Predpokladáme, že sa v týždni po veľkonočných prázdninách uskutoční testovanie žiakov 9. ročníka  PCR kloktacím testom. Po vyhodnotení vzoriek testovaných žiakov Vám bude oznámený začiatok prezenčného vzdelávania otestovaných žiakov. Ak sa testovanie uskutoční v týždni po veľkonočných prázdninách, predpokladáme, že žiaci do školy nastúpia 12.apríla 2021.

            Žiak  musí priniesť do školy príslušné tlačivá podpísané zákonným zástupcom (prílohy), inak  nebude môcť byť otestovaný.

            O aktuálnych informáciách Vás budeme priebežne informovať na stránke školy.

            Informatívne video o testovaní kloktaním:  https://www.youtube.com/watch?v=Uu_z9-I5cP0

            ​​​​​​​Ďakujeme za pochopenie.

        • Darovanie 2% z daní
          • Darovanie 2% z daní

          • Vážení rodičia a priatelia školy,

            aj tento rok si Vás vedenie školy a výbor Rady rodičov dovoľujú požiadať o darovanie 2% z daní. Čo musíte urobiť?  Vyplníte formulár, ktorý  si vytlačíte z našej web stránky ( Rada rodičov- Rodičovské združenie pri ZŠ: 2%).

            Získané prostriedky budú opäť použité na zlepšovanie materiálno-technického vybavenia školy, v ktorej Vaše deti trávia značnú časť dňa. Úprimne ďakujeme za Vašu ochotu a pomoc.

        • ANKETA - TESTOVANIE ŽIAKOV 2.STUPŇA PCR kloktacími testami
          • ANKETA - TESTOVANIE ŽIAKOV 2.STUPŇA PCR kloktacími testami

          • Vážení rodičia,

            na základe zlepšujúcej sa epidemiologickej situácie predpokladáme, že po veľkonočných prázdninách nastane zmena a s veľkou pravdepodobnosťou sa začneme riadiť nie celoslovenským, ale regionálnym COVID automatom.

            Tým by sa otvorila možnosť plnohodnotného obnovenia prezenčného vyučovania na 2. stupni v základných školách, a to nasledovne: ak bude okres v III. stupni varovania, obnoví sa vyučovanie v 9. ročníku základných škôl, v prípade II. stupňa varovania v okrese by mohlo dôjsť k otvoreniu celého 2. stupňa základných škôl prezenčnou formou vzdelávania.

            Podmienkou účasti žiaka 2.stupňa na prezenčnom vyučovaní je negatívny výsledok RT-PCR , potvrdenie výsledku antigénového testu certifikovaného na území EU, negatívny výsledok  PCR kloktacím testom alebo potvrdenie o výnimke.

            Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR má mimoriadny záujem udržať prostredie škôl bezpečné, a preto Vám ponúkame možnosť pravidelného PCR testovania kloktacími testami pre žiakov 2.stupňa základných škôl.

            Informatívne video o testovaní kloktaním:  https://www.youtube.com/watch?v=Uu_z9-I5cP0

            Testovanie žiakov 2.stupňa PCR kloktacím testom sa uskutoční po veľkonočných prázdninách v 14.týždni. V prípade nezáujmu zákonného zástupcu o testovanie svojho dieťaťa kloktaním môže byť žiak 2. stupňa naďalej testovaný antigénovými testami. Toto však škola nezabezpečuje.

            Prosíme Vás, vyjadrite svoj predbežný záujem o testovanie PCR kloktacím testom do piatku 26.3.2021 do 20.00 hod. Anketu sme zaslali prostredníctvom EduPage. V prípade nejasností, prosíme, kontaktujte triedneho učiteľa alebo sa môžete informovať na t.č. 0907 986 075. 

        • Vyučovanie od pondelka 22.3.2021
          • Vyučovanie od pondelka 22.3.2021

          • Vyučovanie 5.-9.ročníka prebieha naďalej dištančne, na základe rozhodnutia ministra školstva č. 2021/10079:3-A1810 zo dňa 19.3.2021 predbežne do 6.apríla 2021.

            Vyučovanie 1.-4.ročníka bude prebiehať prezenčne.

            Podmienka účasti na vyučovaní:

            • negatívny test jedného zákonného zástupcu nie starší ako 7 dní
            • žiaci 1.stupňa sa netestujú, aj keď presiahli vek 10 rokov
            • žiak pri nástupe do školy predloží čestné vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti  a tiež kópiu potvrdenia negatívneho výsledku RT-PCR testu alebo potvrdenie negatívneho výsledku antigénového testu alebo potvrdenie o výnimke.  

            Vyučovanie bude prebiehať za sprísnených epidemiologických opatrení.

            ŠKD bude fungovať v bežnej prevádzke.

            Opätovne Vás žiadame o zodpovedný prístup. Prosíme, sledujte zdravotný stav svojich detí a v prípade príznakov čo i len bežného prechladnutia a pod. ich preventívne do školy neposielajte.

            Samozrejme, máte právo nechať svoje dieťa doma. V tomto prípade sa dieťa bude vzdelávať dištančne, teda úlohy, materiály a pod. budú zasielané ako zvyčajne cez EduPage.  

            Sledujte priebežne stránku školy, v prípade akejkoľvek zmeny Vás budeme informovať!

        • Vyučovanie od pondelka 15.3.2021
          • Vyučovanie od pondelka 15.3.2021

          • Vyučovanie 5.-9.ročníka prebieha naďalej dištančne.

            Vyučovanie 1.-4.ročníka bude prebiehať prezenčne.

            Podmienka účasti na vyučovaní:

            • negatívny test jedného zákonného zástupcu nie starší ako 7 dní
            • žiaci 1.stupňa sa netestujú, aj keď presiahli vek 10 rokov
            • žiak pri nástupe do školy predloží čestné vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti  a tiež kópiu potvrdenia negatívneho výsledku RT-PCR testu alebo potvrdenie negatívneho výsledku antigénového testu alebo potvrdenie o výnimke.  

            Vyučovanie bude prebiehať za sprísnených epidemiologických opatrení.

            ŠKD bude fungovať v bežnej prevádzke.

            Opätovne Vás žiadame o zodpovedný prístup. Prosíme, sledujte zdravotný stav svojich detí a v prípade príznakov čo i len bežného prechladnutia a pod. ich preventívne do školy neposielajte.

            Samozrejme, máte právo nechať svoje dieťa doma. V tomto prípade sa dieťa bude vzdelávať dištančne, teda úlohy, materiály a pod. budú zasielané ako zvyčajne cez EduPage.  

            Sledujte priebežne stránku školy, v prípade akejkoľvek zmeny Vás budeme informovať!

        • Vyučovanie od pondelka 8.3.2021
          • Vyučovanie od pondelka 8.3.2021

          • Vážení rodičia,

            po konzultácii s RUVZ v Prievidzi so sídlom v Bojniciach a po dohode so zriaďovateľom sme sa vzhľadom na priaznivú epidemiologickú situáciu v obci rozhodli, že vyučovanie 1.stupňa bude prebiehať naďalej pre všetky deti 1.-4. ročníka.

            Podmienka účasti na vyučovaní:

            • negatívny test jedného zákonného zástupcu nie starší ako 7 dní
            • žiaci 1.stupňa sa netestujú, aj keď presiahli vek 10 rokov
            • žiak pri nástupe do školy predloží čestné vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti (žiaci ho dostanú aj v škole) a tiež kópiu potvrdenia negatívneho výsledku RT-PCR testu alebo potvrdenie negatívneho výsledku antigénového testu alebo potvrdenie o výnimke.  

            Vyučovanie bude prebiehať za sprísnených epidemiologických opatrení. Žiaci sa budú učiť podľa platného rozvrhu, nebudú sa však konať 6.vyučovacie hodiny.

            ŠKD bude v bežnej prevádzke, ale aby sme minimalizovali pobyt v detí v škole, PROSÍME VÁS, aby ste, pokiaľ to je možné, vyzdvihli deti zo školy hneď po vyučovaní, resp. po obede a nechávali deti v ŠKD len v nevyhnutných prípadoch.

            Zároveň Vás žiadame o zodpovedný prístup. Prosíme, sledujte zdravotný stav svojich detí a v prípade príznakov čo i len bežného prechladnutia a pod. ich preventívne do školy neposielajte.

            Samozrejme, máte právo nechať svoje dieťa doma. V tomto prípade sa dieťa bude vzdelávať dištančne, teda úlohy, materiály a pod. budú zasielané ako zvyčajne cez EduPage.  

            Žiaci ročníkov 5.-9. pokračujú v dištančnom vzdelávaní.

            Sledujte priebežne stránku školy, v prípade akejkoľvek zmeny Vás budeme informovať!

        • Dobrá správa - vyučovanie od 3.marca 2021
          • Dobrá správa - vyučovanie od 3.marca 2021

          • Vyučovanie ročníkov 1.-4. bude do konca týždňa prebiehať v nezmenenej podobe. Rodičia teda nemusia predkladať potvrdenia zamestnávateľa o nutnosti prezenčného výkonu práce. 

            ŠKD bude fungovať v bežnej prevádzke.

            Zmeny súvisiace s pripravovaným rozhodnutím ministra školstva budú platiť až od pondelka 8.3.2021. 

            Budeme Vás včas informovať. 

            Prajeme príjemný deň a celý zvyšok týždňa!

        • Vyučovanie od 3.marca 2021
          • Vyučovanie od 3.marca 2021

          • Vážení rodičia, 

            zatiaľ máme k dispozícii iba informácie z tlačovej konferencie pána ministra školstva B.Gröhlinga zo dňa 1.3.2021. Podľa týchto bude možnosť prezenčnej výučby na prvom stupni základných škôl zachovaná pre rodičov, ktorí musia pracovať z pracoviska - obaja.

            Do tejto kategórie nepatria len zamestnanci kritickej infraštruktúry, ale aj policajti, predavači a predavačky, učitelia v materských školách, na prvom stupni základných škôl, cestári, zamestnanci odpadového hospodárstva, technických služieb a podobne.

            Stále čakáme na rozhodnutie ministra upravujúce túto skutočnosť.

            Potvrdenie o tom, že daní zamestnanci nemôžu svoju prácu vykonávať z domu má čoskoro pribudnúť na webe ministerstva www.minedu.sk. "Zákonný zástupca toto potvrdenie následne odovzdá škole,“ ozrejmil šéf rezortu školstva.

            Vzniknutú situáciu riešime aj so zriaďovateľom. PROSÍME, sledujte oznamy na stránke školy, budeme Vás informovať hneď, ako to bude možné. 

        • Vyučovanie od pondelka 1.3.2021
          • Vyučovanie od pondelka 1.3.2021

          • Vyučovanie žiakov ročníkov 5.-9. prebieha naďalej dištančne. 

            Ročníky 1.-4. sa učia prezenčne.

            Podmienka nástupu žiakov 1.stupňa do školy:

            • negatívny test jedného zákonného zástupcu nie starší ako 7 dní; v našej obci počas víkendu bude prebiehať testovanie - bližšie informácie k nemu budú zverejnené na webovej stránke obce
            • žiaci 1.stupňa sa netestujú, aj keď presiahli vek 10 rokov
            • žiak pri nástupe do školy predloží čestné vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti (príloha); tlačivo v prílohe si môžete vytlačiť, žiaci ho dostali aj od p.učiteliek triednych

            ŠKD bude od pondelka fungovať v bežnej prevádzke, teda 6.30-16.00 hod.

            V prípade zmien Vás budeme informovať. Sledujte, prosíme, oznamy na stránke školy.

            Ďakujeme!

        • Návrat do školy od pondelka 22.2.2021
          • Návrat do školy od pondelka 22.2.2021

          • Podľa výsledkov testovania v okrese Prievidza a v zmysle COVID automatu sa okres aktuálne nachádza v stabilnej fáze pozitivity, je zaradený do III. skupiny ohrozenia okresov podľa COVID automatu.

            Vzhľadom na stabilnú epidemiologickú situáciu v okrese Prievidza a v našej obci môže byť v zmysle odporúčania Krízového štábu Trenčín, RUVZ v Prievidzi so sídlom v Bojniciach a po dohode so zriaďovateľom zahájená výučba v zmysle platných predpisov MŠ SR na 1.stupni ZŠ (ročníky 1.-4.). Vyučovanie ročníkov 5.-9. prebieha naďalej dištančne.

            Podmienka nástupu žiakov 1.stupňa do školy:

            • negatívny test jedného zákonného zástupcu nie starší ako 7 dní; v našej obci počas víkendu bude prebiehať testovanie - bližšie informácie k nemu budú zverejnené na webovej stránke obce
            • žiaci 1.stupňa sa netestujú, aj keď presiahli vek 10 rokov
            • žiak pri nástupe do školy predloží čestné vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti (príloha); tlačivo v prílohe si môžete vytlačiť a bude pripravené aj na odberných miestach

            ŠKD bude od pondelka fungovať v bežnej prevádzke, teda 6.30-16.00 hod.

            Žiaci ročníkov 1.-4. budú od pondelka 22.2.2021 hromadne prihlásení na obedy v školskej jedálni. V prípade, že žiak do školy nenastúpi, z obeda ho odhlasuje rodič.

            V prípade, ak zákonný zástupca žiaka neabsolvuje testovanie a z tohto dôvodu sa jeho dieťa nebude zúčastňovať prezenčného vyučovania, tak:

            1. škola eviduje neprítomnosť žiaka ako ospravedlnenú absenciu,

            2. zákonný zástupca žiaka je povinný zabezpečiť kontakt so školou ohľadne vzdelávania svojho dieťaťa, ktoré bude prebiehať formou zadávania úloh ako je obvyklé pri chorobe dieťaťa alebo formou dištančného vyučovania, ak má na to škola kapacitné možnosti. Ak tak neurobí v priebehu 5 dní školského vyučovania, je to považované za zanedbávanie povinnej školskej dochádzky a riaditeľ školy bude kontaktovať ÚPSVAR SR s hlásením o jej zanedbávaní,

            3. ak neprítomnosť na prezenčnom vyučovaní bude dlhšia ako 15 vyučovacích dní a rodič nezabezpečí kontakt so školou podľa bodu 2, žiak môže byť komisionálne preskúšaný z učiva daného ročníka,

            4. zákonný zástupca žiakov ročníkov 1.-4. nemá nárok na tzv. „pandemickú OČR“.

             

            Tešíme sa na návrat našich žiakov do školy a prosíme všetkých o zodpovedný prístup.

            Ďakujeme!

        • Žiaci sa od pondelka 8.2.2021 do školy nevrátia
          • Žiaci sa od pondelka 8.2.2021 do školy nevrátia

          • Dňa 4.2.2021 zasadal krízový štáb Okresného úradu Prievidza, ktorý prijal opatrenie na základe veľmi vážnej epidemickej situácie pre zriaďovateľov a riaditeľov škôl a školských zariadení o neotváraní škôl a školských zariadení všetkých stupňov v termíne od 05. 02. 2021 do 21. 02. 202 v v okrese Prievidza.

            Od pondelka 8.2.2021 teda pokračujeme v dištanom vzdelávaní.

            Následne budú v termíne 15.2.2021-19.2.2021 jarné prázdniny. 

            Prajeme všetkým veľa síl pri zvládaní dištančného vzdelávania a hlavne veľa zdravia!

            Zaroveň ďakujeme rodičom za podporu svojich detí pri učení sa z domu. 

            Dúfame, že sa do školy budeme môcť vrátiť po jarných prázdninach.